حواء

عفوا عزيزى الزائر قم بالتسجيل اولا ثم اقرا واشترك فى المساهمات
حواء

المتعه و التسليه


    طريقه عمل الجلاش الحلو

    شاطر

    Admin
    Admin

    عدد المساهمات : 163
    تاريخ التسجيل : 22/12/2010

    طريقه عمل الجلاش الحلو

    مُساهمة من طرف Admin في الأربعاء فبراير 09, 2011 3:39 pm

    طريقة سهلة جدا ان شاء الله يعجبكوا يلا نبدأ..
    المقادير:
    كيلو لوز محمر و مجروش او بندق او سودانى على حسب اللى انتوا عاوزينه+كوب كبير من السكرا البودرة+نصف كاس ماء زهر..
    +الجلاش طبعا+كوب كبير نصفه زبدة مذابة و نصفة التانى زيت+عسل.
    الاول نخلط المقادير اللى فى الاول


    و بعدين ناخد 3 او 4 ورقة من الجلاش و ندهن عليها على كل واحدة بخليط الزيت و الزبدة و بعد كدة نرش عليها خليط اللوز عليها
    تبقى بالشكل دة


    ثم بهذا الشكل


    نقطعها بالسكين بهذا الشكل


    نضعها فى صينية الفرن


    و ندخلها الفرن درجة حرارة متوسطة حتى تتحمر


    نضعها فى العسل و نتركها تتقطر او نحتفظ بها فى مكان جاف ثم نقدمها


    و الف هنا و الشفة
    سهلة و لا ايه؟؟؟

    منقوووول للامانه

      الوقت/التاريخ الآن هو الثلاثاء أغسطس 22, 2017 6:41 pm